Prof. Dr. Naci Görür'den 'deprem bilinçli kent' kampanyası çağrısı

Deprem bilimci Prof. Dr. Naci Görür, cumhurbaşkanı adaylarından 'deprem bilinçli yerleşim alanları'nın sözünü vermesini istedi. Profesör, bu konuda insanların kampanya başlatmasını da talep etti.

Türkiye 14 Mayıs'ta sandık başına gidecek. Öncesinde cumhurbaşkanı adayları birçok konuda vaatlerini açıklıyor.

Ülkenin en büyük sorunlarından biri de Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bir kez daha gündeme gelen deprem riski.

Cumhurbaşkanı adayları, bu konuda yeterince çalışma yapmamakla eleştiriliyor.

Prof. Dr. Naci Görür, Twitter hesabından hep adaylara hem de vatandaşlara çağrıda bulundu.

Deprem bilimci şunları yazdı: "Cumhurbaşkanı adayları hızla propagandalarına devam ediyorlar. Çok sayıda vaat ve söz veriyorlar. Lütfen DEPREM DİRENÇLİ YERLEŞİM ALANLARI SÖZ VERİNİZ! Arkadaşlar, acaba sosyal medyada 'DEPREM DİRENÇLİ YERLEŞİM ALANLARI İSTİYORUZ' kampanyası başlatabilir miyiz? Herkes neyi kullanıyorsa orada yazsın. Bugün akşama kadar vaktiniz var. Sevgiyle."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Meteoroloji açıkladı: Sıcaklıklar artıyor mu?
Oyuncu Kerem Bürsin: 'AHBAP Derneğine 200 bin TL bağışta bulundum'
Mardin'de yasadışı kazı ve tarihi eser operasyonu: 1500 yıllık tarihi mozaik ele geçirildi
Avcılar’da çatı katında yangın çıktı: Evdeki 25 kediden 10'u yangından dolayı hayatını kaybetti
Cem Küçük'ün avukatından açıklama