Prens William eski sevgilisinin düğününe katıldı

Prens William, haftasonu eski sevgilisi Rose Farquhar'ın düğününe katıldı. William'a törende eşi Kate Middleton'ın eşlik etmemesi dikkat çekti.

Prens William, eski sevgilisi Rose Farquhar'ın Gloucetershire'daki düğün törenine katıldı. 

Daily Mail'e göre Rose, 2000 yılında polo kulübündeyken William'ın "ilk aşkı" olmuştu. Bununla birlikte ikilinin ilişkisi hakkında, bir çiftçi tarafından tarlada öpüşürken yakalanmaları dışında çok fazla bilgi bulunmuyor.

Meghan Markle ve Prens Harry'nin 2018'deki düğününe katılan Rose'un, kraliyet ailesiyle yakın ilişkisini sürdürdüğü görüldü.

Etkinliğe Kate Middleton'ın eski erkek arkadaşlarından biri olan Rupert Finch de katıldı. Kate'in okul dönemlerinde kısa bir süre Rupert ile çıktığı biliniyor. Rupert ve eşi Lady Natasha Rufus Isaacs, Prenses Eugenie'nin düğününe katılırken görülmüştü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Özgür Özel, Ekrem İmamoğlu ve Onursal Adıgüzel'i ziyaret etti
ABD başına 10 milyon dolar ödül koydu... Iraklı Ebu Ala kimdir?
5 soruda yeni düzenleme: 15 yaş altına sosyal yasağı hakkında merak edilenler
9 estetikle yüzünü değiştirip yeni hayat kurdu... Katil zanlısı 11 yıl sonra işçi servisinde yakalandı
İran, yarın itibarıyla İstanbul ve Maskat dahil dış hat uçuşlarına yeniden başlayacağını duyurdu