Polislere tehditler savurmuştu... Süleyman Soylu ile fotoğrafları çıkan o isim hakkında yeni gelişme!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve eski Başbakan Binali Yıldırım ile fotoğrafları ortaya çıkan ve çete lideri olduğu iddia edilen Sadık Yıldırım tutuklandı.

İzmir'de, polis uygulamasında durdurulan otomobilde bir miktar uyuşturucu ile yakalanıp serbest bırakılan Sadık Yıldırım, olay yerinde ve emniyette işlemleri sırasında sosyal medyadan canlı yayın yapıp polisleri tehdit etmişti. 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve eski Başbakan Binali Yıldırım ile fotoğrafları ortaya çıkan Yıldırım, gözaltına alınmıştı. 

Yıldırım'ın tutuklandığı açıklandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Karate Federasyonu'nda rüşvet karşılığı milli sporcu belgesi mi verildi?
Ertuğrul Özkök: 16 yıl önce bu yazı yüzünden her taraftan dayak yemiştim
Alihan Kuriş operasyonunda karar: 35 tutuklama...
Ertuğrul Özkök: O akşam üç Michelin yıldızlı Paul Bocuse locasından Fenerbahçelilerin üzerine Bourgogne şarabını kimler döktü?
Kaçak alkol ve cinsel gücü artırıcı hap operasyonu: Depodan servet çıktı!