Polislere tehditler savurmuştu... Süleyman Soylu ile fotoğrafları çıkan o isim hakkında yeni gelişme!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve eski Başbakan Binali Yıldırım ile fotoğrafları ortaya çıkan ve çete lideri olduğu iddia edilen Sadık Yıldırım tutuklandı.

İzmir'de, polis uygulamasında durdurulan otomobilde bir miktar uyuşturucu ile yakalanıp serbest bırakılan Sadık Yıldırım, olay yerinde ve emniyette işlemleri sırasında sosyal medyadan canlı yayın yapıp polisleri tehdit etmişti. 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve eski Başbakan Binali Yıldırım ile fotoğrafları ortaya çıkan Yıldırım, gözaltına alınmıştı. 

Yıldırım'ın tutuklandığı açıklandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ertuğrul Özkök: “Kabe’de Hacılar’ın”, “Cüzi cami kaşesi” ne kadar?
Trump'tan Kral Charles'a büyük jest
Başaran Aksu 1 Mayıs ablukasında gözaltına alındı
Eski belediye başkanına hapis: Oğlunun cinsel istismar suçunu örtbas etmeye çalıştı
Trump’ın İran'a tanıdığı süre doluyor... ABD’li bir yetkili 'çatışmalar sona erdi' diyor