Pfizer CEO’sundan sert çıkış: "Bunlar suçlu, cezalandırılmaları gerek"

Albert Bourla, aşı ile ilgili yanlış bilgiler veren ve iddialarda bulunanlarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Pfizer’ın CEO’su Albert Bourla, koronavirüs aşısı ile ilgili yanlış bilgi yayanların cezalandırılması gerektiğini söyledi. Bu yanlış bilgileri yayanların milyonlarca insanın ölmesine sebebiyet verdiğini altını çizen Bourla, “Bunlar suçlu” dedi.

Yapılan bir araştırmaya göre ABD’de halkın yüzde 16’sı Covid-19 aşısını kesinlikle olmayacağını söyledi. ABD’lilerin yüzde 80’inin corona virüsü aşısıyla ilgili en az bir yalana inandığı da ortaya çıktı.

Sözcü'nün haberine göre Bourla, “Bu insanlar suç işliyor ve çok ufak bir gruplar. Kötü insanlar değiller fakat kelimenin tam anlamıyla milyonlarca insanın ölümüne sebebiyet veriyorlar” ifadesini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ertuğrul Özkök: 13 kere seçim kazanmış insana Franco der miyim hiç?
Büyükşehir tarım üreticisinin imdadına yetişti
Soruşturma başlatılmıştı... Ertuğrul Özkök'ten açıklama geldi: 'Aksine, beni Cumhurbaşkanı'nı övdüm diye eleştirdiler'
'Franco'yu örnek verdi, 'öldüğü gece rejim değişti' dedi: Ertuğrul Özkök hakkında soruşturma başlatıldı!
İstanbullular dikkat! 15 Temmuz Şehitler Köprüsü 3 gece trafiğe kapatılacak