Peş peşe kampanya haberleri geliyor: Otomobilde 'müşteri kral' dönemi

Dünya yazarı Volkan Dükkancık, "Otomotiv sektöründe uzun süredir konuşulan, müşterinin kral olduğu dönem geldi. Ardı ardına tüm markalardan, kampanya, finansman bültenleri haberleri geliyor" dedi.

Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği verilerine göre otomobil satışları ilk dört ayda yine bir yıl önceye oranla %16,62 arttı. Dünya yazarı Volkan Dükkancık, otomobil sektöründe 'kral müşteri' döneminin başladığını yazdı.

Otomobil almak için doğru dönem mi otomobil fiyatları düşer mi son dönemde ucundan otomotiv sektörüyle ilgilenen herkesin duyduğu, bizimse neredeyse her gün çok kez karşılaştığımız bir soru. İhtiyacınız ve paranız varsa tabii ki doğru dönem. Otomobilin finansmanı uygun olduğu müddetçe satışlar artacaktır. Peşin otomobil almak zorunda bırakılanlar da ihtiyaç yoksa otomobil almayacak, otomobilini değiştiremeyecektir" dedi.

Dükkancık, "Tamamen ihracat bazlı çalışanların da maliyetleri yükseliyor, Fas gibi ülkeler çok daha fazla konuşuluyor. Milyonlarca kişinin ekmek yediği sektörün önünü açmak pazarı büyütmek için doğru vergilendirme şart, sektörün desteğe ihtiyacı var. Tren çok hızlı gidiyor kaçırmamak lazım" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ertuğrul Özkök: Erken seçimde oy vereceğiniz güçlü lideriniz yüzde kaç komik olsun istersiniz?
İmamoğlu: Bugün fiziken yanınızda olamadım ama şunu unutmayın; bu böyle yarım kalmayacak…
“Bu düşük iktidar memleketimizin kaderini belirleyemez”
ABD'de polis merkezinde patlama: 3 polis hayatını kaybetti
İmamoğlu'ndan 'Murat Çalık' tepkisi: 'Bu görevleri yerine getiren muhterisler...'