Pamuk günlerce hastane kapısında beklemişti... Sahibinden acı haber geldi

Ordu’da yaşayan Mehmet Çakmak evinde maç izlerken kalp krizi geçirdi. Hastaneye kaldırılan vatandaşın Pamuk isimli köpeği 14 gün boyunca hastane önünde bekleyerek, sahibini yalnız bırakmadı. Taburcu olduktan 21 gün sonra fenalaşan Çakmak hayatını kaybetti

Ordu’da yaşayan Mehmet Çakmak evinde maç izlerken sinirlenerek kalp krizi geçirdi. Hastaneye kaldırılan vatandaşın Pamuk isimli köpeği 14 gün boyunca hastane önünde bekleyerek, sahibini yalnız bırakmadı.

Taburcu olduktan 21 gün sonra tekrar fenalaşan Mehmet Çakmak (81) yaşamını yitirdi. Pamuk’un da sahibinin cenazesine katılanların arasından ayrılmaması dikkat çekti.

Ordu’nun Altınordu İlçesi Şahincili Mahallesi’nde yaşayan Mehmet Çakmak 13 Mart akşamı Galatasaray’ın HES Kablo Kayserispor ile yaptığı maçı izlerken kalp krizi geçirdi.

14 gün boyunca hastanede kaldığı süre içerisinde Pamuk isimli köpeği hastane önünde sahibi Çakmak’ı bekledi. Sağlık görevlileri ve çevredekilerin ilgi odağı olan sevimli köpek, 14 gün sonra taburcu olan sahibi ile birlikte evine döndü.

Çakmak ev istirahatinde tekrar rahatsızlanarak kaldırıldığı hastanede bu kez yaşamını yitirdi. Mehmet Çakmak’ın cenazesi evine getirildi. Köpeği Pamuk’un üzüntüsü ve cenazeye katılanların arasından ayrılmaması dikkat çekti.

"Eve gidip karnını doyurup geri geldi"

Babasının koyu bir Galatasaray taraftarı olduğunu ifade eden Metin Çakmak, “Babam 13 Mart akşamı maç izlerken, maçın ilk yarı gidişatını beğenmedi ve çok sinirlendi.

Maçın sonunda Galatasaray galip geldi, ama babam maç bittikten 10 dakika sonra fenalaştı. Hastaneye kaldırdık. Kalp krizi geçirdiğini öğrendik.

14 gün hastanede yattı. Babamın Pamuk isimli köpeği, onu yalnız bırakmadı. Karnını doyurup geri geldi ve hastane önünden ayrılmadı yaşadığı şeyler kolay değil” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

AKOM İstanbul için beklenen haberi verdi: Bu hafta hava nasıl olacak?
Alagöz Maden ve taşeron şirket şikayetçi oldu: Sekü protestocuları hakkında soruşturma
İstanbul'da 'Oh Be Dünya Varmış Derneği' üzerinden milyonluk vurgun: Çok sayıda gözaltı var
Hantavirüs dehşeti yaşanan gemide Türk YouTuber da varmış! Ruhi Çenet yaşadıklarını anlattı
Kirliliğine neden olan AKP’li vekilin maden şirketine 2.5 milyon TL ceza: 'Ruhsatları derhal iptal edilsin'