Otoyol ücretini ödemeyi unuttu: İcralık oldu

Otoyol geçiş ücretini 15 gün içinde ödemeyi unutan vatandaşın karşısına 1.693 liralık borç ve icra mektubu geldi.

Bursa-İzmir-İstanbul Otoyolu'nu kullanıp geçiş ücreti olan 163 lirayı 15 gün içinde ödemeyi unutan vatandaş, evine gönderilen 1.693 liralık icra mektubunu görünce şoke oldu.

10'A KATLANDI

7 iş günü içinde 1.693 lirayı ödemek zorunda olduğunu belirten İlker Sakalar, “Şoke oldum. Otoyoldan, köprüden geçince evimdeki buzdolabına, televizyona icra gelebileceğini hiç düşünmüyordum. Geçiş ücretini yoğunluktan ödemeyi unuttum ancak evime icra geleceği hiç aklıma gelmezdi. 164 lira karşılığında bana gelen icra 1.693 lira, yaklaşık 10 katı. Bu icra olayı ile ilgili bana ulaşan bir ihtar yok” diye konuştu.

‘NEDEN MUHTARLIĞA BIRKILMIYOR’

Mağdur olan Sakalar, “İcra kağıdı muhtarlığa bırakılıyor ve bana ulaşıyor. Neden ihtar yazıları muhtarlığa bırakılmıyor, anlaması çok güç” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

ODTÜ Bahar Şenliği'nde yaşanan olaylara ilişkin inceleme başlattı
Marmaris'te Çıkan Orman Yangını Kontrol Altında
Jeffrey Epstein’in İntihar Notunda Kan Donduran Sözler! İlk Kez Ortaya Çıktı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 680 Sözleşmeli Personel Alacak
Nisanda 189 işçi hayatını kaybetti