Orman yangınları için kiralanan helikopter Eskişehir’de

ORMAN Genel Müdürlüğü tarafından kiralanan yangın söndürme helikopterleri, Eskişehir'de konuşlandırıldı.

ORMAN Genel Müdürlüğü tarafından kiralanan yangın söndürme helikopterleri, Eskişehir'de konuşlandırıldı. Helikopter ilk gününde Isparta'nın Sütçüler ilçesindeki orman yangınını söndürme çalışmalarında kullanıldı.

Orman Genel Müdürlüğü tarafından orman yangınlarıyla mücadele kapsamında kiralanan helikopterlerden biri, bölgedeki olası yangınlara karşı anında müdahale için Eskişehir'e konuşlandırıldı. Sabah saatlerinde, Eskişehir fidanlığında oluşturulan iniş noktasına gelen helikopterde Rus ve Türk olmak üzere 2 pilot ile Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü'nde görevli bir orman mühendisi bulunuyor.

Helikopterin ilk gününde, Isparta'nın Sütçüler ilçesinde devam eden orman yangınını söndürme çalışmalarına katıldığı belirtildi.

FOTOĞRAFLI

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Karate Federasyonu'nda rüşvet karşılığı milli sporcu belgesi mi verildi?
Ertuğrul Özkök: 16 yıl önce bu yazı yüzünden her taraftan dayak yemiştim
Alihan Kuriş operasyonunda karar: 35 tutuklama...
Ertuğrul Özkök: O akşam üç Michelin yıldızlı Paul Bocuse locasından Fenerbahçelilerin üzerine Bourgogne şarabını kimler döktü?
Kaçak alkol ve cinsel gücü artırıcı hap operasyonu: Depodan servet çıktı!