Opera sanatçısı Güvenç Dağüstün'e gözaltı

Opera sanatçısı Güvenç Dağüstün, bu sabah uçaktan iner inmez gözaltına alındığı duyurdu. Dağüstün'ün gözaltı nedeni Cumhurbaşkanına hakaret dolayısıyla belirlenen parayı ödememek.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Dağüstün, Bodrum-İstanbul uçağının havalimanında körüğe yaklaşmasıyla kabin görevlisinin adını anons ettiğini söyledi.

Uçağın kapısında iki polis memurunun beklediğini ifade eden Dağüstün, gözaltına alındığını ve havalimanı içerisindeki karakola götürüldüğünü dile getirdi.

Dağüstün, karakolda daha önce mahkum olduğu bir cezadan 2 bin 185 liralık borcu olduğu gerekçesiyle gözaltı gerekçesini öğrendiğini aktardı.

Cezayı ödediği halde sistemden düşmediğini belirten Dağüstün, 2 saat sonra savcılıktan salındığını belirterek "Savcı, getirin buradan salarız diyor. Savcılığa geçiyoruz. Başından sonuna saçmalık. Polisi savcısı benimle aynı fikirde. 2 bin 185 lira ceza borcum devlete daha çok maliyet çıkardı. Yaşanan gerginliği, 200 uçak yolcusunun mağduriyetini saymıyorum" dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ertuğrul Özkök: Türkiye 1982’de, hem de 12 Eylül döneminde DNA’yı nasıl keşfetti?
CHP'li Avşar'dan Dilovası'nda meydana gelen patlama nedeniyle Bakan Işıkhan'a istifa çağrısı
CHP'li Nilüfer Belediyesi'ne soruşturmada yeni gözaltılar!
Çalışma Bakanlığı'ndan Kocaeli'ndeki yangın açıklaması: 7 kişi açığa alındı
Ertuğrul Özkök: TK003 New York Seferinin “Business” sırrı geçen hafta İzmir’de çözüldü