Oltu'da 15 dakika etkili olan dolu ve sağanak, karayolunu kapattı

ERZURUM'un Oltu ilçesinde akşam saatlerinde başlayan ve yaklaşık 15 dakika süren dolu ve sağanak günlük yaşamı olumsuz etkiledi.

ERZURUM'un Oltu ilçesinde akşam saatlerinde başlayan ve yaklaşık 15 dakika süren dolu ve sağanak günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Yağış nedeniyle Oltu- Erzurum karayolu bir süreliğine ulaşıma kapandı.

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü tarafından önceden uyarısı yapılan sağanak, Oltu ilçesinde saat 16.30 sıralarında başladı. Yaklaşık 15 dakika etkili olan dolu ve yağış sonrası sel sularının getirdiği çamur ve balçık Erzurum-Oltu karayolunun birçok bölgesinde yolu kapattı. Sağanak sonrası oluşan selin getirdiği çamur ve balçıkla kapanan yollardaki araçlar daha fazla ilerleyemedi ve yolda kaldı. Sürücüler bir süre yolun ulaşıma açılmasını bekledi.

Karayolları ekipleri, çamur ve balçık sebebiyle kapanan Oltu-Erzurum karayolunu yaklaşık 2 saat süren çalışmalarını ardından yeniden ulaşıma açtı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Trump'tan Kral Charles'a büyük jest
Başaran Aksu 1 Mayıs ablukasında gözaltına alındı
Eski belediye başkanına hapis: Oğlunun cinsel istismar suçunu örtbas etmeye çalıştı
Trump’ın İran'a tanıdığı süre doluyor... ABD’li bir yetkili 'çatışmalar sona erdi' diyor
Doruk Madencilik işçileri Ankara'da 1 Mayıs alanında