NOW TV'ye logosunu değiştirmesi için 30 gün süre tanındı

RTÜK Üyesi Tuncay Keser, İstanbul NOW TV'nin itirazı üzerine NOW TV'nin isminin değiştirilmesi için 30 gün süre tanındığını duyurdu.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Üyesi Tuncay Keser, adı NOW TV olarak değişen FOX TV'nin yeni logosunun İstanbul NOW TV'nin itirazı üzerine değiştirilmesi için 30 gün süre tanındığını duyurdu. Keser ayrıca, yeni logo belgeleri eksiksiz sunulmazsa NOW TV'nin yayınlarının 3 ay süreyle durdurulabileceğini ve lisansının iptal edilebileceğini de ekledi.

RTÜK üyesi Keser, X hesabından bugün yaptığı açıklamada İstanbul NOW TV'nin yaptığı itiraz üzerine NOW TV'nin ismini değiştirmesi için 30 günlük süre tanındığını belirtti. Keser'in X hesabından yaptığı paylaşım şöyle:

"FOX TV’den sonra NOW logosunu alan kuruluş, İstanbul NOW TV’nin itirazı üzerine, yine isim değiştirecek. Değişiklik için NOW TV’ye 30 gün süre tanınırken, bu sürede yeni logo belgeleri eksiksiz sunulmazsa, yayınları 3 ay süreyle durdurulacak, lisans iptali gündeme gelebilecek."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Alanya'da orman yangını... Alevler mahallelere dayandı: 45 konut tahliye edildi!
Hastaneye kurşun isabet etti: 'Silahı deniyordum' dedi, gözaltına alındı
Meteoroloji açıkladı: Bugün hava nasıl olacak?
Gülistan Doku soruşturması... 6 şüpheli hakkında tutuklama talebi
Ünlü DJ Kavinsky, Paris'te ölü bulundu