Niğde İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ve İstihbarat Şubesi ekipleri, Niğde Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde uyuşturucu satıcılarına yönelik çalışmalarda 7 zanlıyı yakaladı.
Şüphelilerin üzerinde, ikametlerinde ve araçlarında yapılan aramada, 253,37 gram sentetik uyuşturucu, 8 kök hint keneviri, bir av tüfeği, 9 fişek, uyuşturucu olduğu değerlendirilen sıvı madde ele geçirildi.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 7 zanlı çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı.
Tutuklanan zanlılardan birinin, "kasten adam öldürme" ve "resmi belgede sahtecilik" suçlarından kırmızı bültenle arandığı belirlendi.
Niğde'de uyuşturucu operasyonlarında tutuklama
Niğde'de uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 7 şüpheli tutuklandı.
İlk yorum yazan siz olun
Güncel Haberleri
İçişleri Bakanlığı duyurdu: Aranan 65 suçlu Türkiye'ye iade edildi
Trump'tan 'F-35' açıklaması: 'Kimse bana karışamaz' dedi, 'müttefik' vurgusu yaptı
İstanbul ve Bursa'da 7 organize suç örgütüne operasyon: 28 şüpheli yakalandı
Ünlü isimlerin uyuşturucu testi sonuçları belli oldu
MEB'den okul yönetmeliğinde kapsamlı değişiklik: Arama yetkisi, devamsızlık şartı, disiplin ve kayıt...