Muzların arasında saklamaya çalıştılar: Tonlarca kokain bulundu

Ağırlığı 3 tondan fazla olan 344 milyon dolar değerinde uyuşturucu, bir konteynerde muzların arasında ele geçirildi...

İngiltere'de tarihin en büyük uyuşturucu baskınlarından biri yapıldı...

Sınır ekipleri tarafından yapılan operasyonda piyasa değeri 344 milyon doları geçen 3 tonluk kokain ele geçirildi.

Yetkililer operasyonun fotoğraflarını kamuoyu ile paylaşırken, bu miktarın en büyük altıncı miktar olduğu da belirtildi.

Yüksek çözünürlüklü tarayıcılar kullanılarak yapılan incelemelerde yetkililer muz kolilerinin arasına gizlenen uyuşturucuyu ele geçirdi.

Son bir ay içerisinde tonlarca uyuşturucunun ele geçirildiğini açıklayan yetkililer, "Uyuşturucu tacirleri, sınırdan geçirmek istedikleri uyuşturucuları muz kutularının birebir boyutlarına ve ağırlıklarına göre hazırlamış" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

THY uçağında tuvalet krizi: Yolcu kabin içinde tuvaletini yaptı!
Ozan Güven Kadıköy'de kadınların tepkisiyle karşılaştı: 'Failler dışarı' sloganlarıyla mekandan çıkarıldı!
Uzmanlar ‘kolesterol’ uyarısı yapadursun çoğu kişi için asıl sorun proteine ulaşabilmek
Meteoroloji açıkladı: Yağışlar gidiyor mu?
Yeni Sherlock Holmes dizisi geliyor!