Murat Yetkin'den çarpıcı analiz! Peker'in Erdoğan'a hitabı sonrası ihtimaller ne?

Murat Yetkin, Sedat Peker'in bugünkü videosunda doğrudan AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hitabı ve sonrasında olabilecekler üzerine ihtimalleri yazdı.

Gazeteci Murat Yetkin, "Erdoğan, Peker’i nasıl engelleyecek? Şimdi soru bu" başlıklı yazısında, organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in bugün yayımladığı videosunda doğrudan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hitap ettiğine dikkat çekti. Yetkin, Peker'in "Erdoğan’ın kendisini dış güçlerin maşası, ajanı olarak suçlanmasına çok alınmış, “Nasıl ajan mışım? Helalleşeceğiz Tayyip abi” fütursuzluğuyla konuşuyor" ifadesini vurgulayarak, son yayında Erdoğan'ın yakın çevresi hakkında önemli iddialarda bulunmaya başladığını belirtti. 

İHTİMALLER NE?

Yetkin, yazısında Erdoğan'ın Peker'in iddiaları üzerine yapabileceği hamleleri sıralayarak farklı soruları dile getirdi. Yetkin şunları ifade etti: 

"Erdoğan, örneğin YouTube yayınlarını mı engelleyecek? Bütün sosyal medyayı mı, interneti mi engelleyecek? Ne kadar süreyle engelleyecek?

Örneğin, 1999’da PKK lideri Abdullah Öcalan’ı Kenya’dan (CIA desteğiyle) alıp getiren MİT Peker’i de bugün yarın Birleşik Arap Emirlikleri ya da her neredeyse oradan alıp getirecek mi?"

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Karate Federasyonu'nda rüşvet karşılığı milli sporcu belgesi mi verildi?
Ertuğrul Özkök: 16 yıl önce bu yazı yüzünden her taraftan dayak yemiştim
Alihan Kuriş operasyonunda karar: 35 tutuklama...
Ertuğrul Özkök: O akşam üç Michelin yıldızlı Paul Bocuse locasından Fenerbahçelilerin üzerine Bourgogne şarabını kimler döktü?
Kaçak alkol ve cinsel gücü artırıcı hap operasyonu: Depodan servet çıktı!