Murat Ongun: Kumpasçı Mücahit Birinci’ye gerekli davaları açacağım

Murat Ongun, "Hiçbir avukat kendi kendine bu kadar fütursuzluğa yönelemez. Bu denli cesareti tek başına gösteremez. Görünen o ki; Mücahit Birinci yalnız değildir" dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, AKP'li avukat Mücahit Birinci'nin İBB doyasından tutuklu Murat Kapki'ye sahte ifadelerle dolu tutanağı imzalamasını ve 2 milyon dolar vermesini istediğini açıklamıştı.

Ekrem İmamoğlu'nun danışmanı Murat Ongun, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı:

"Kumpasçı Mücahit Birinci’ye gerekli davaları açacağım. İftira imzası için 2 milyon Dolar isteyen muhteris kumpasçının, hazırladığı metin iyi analiz edilmelidir.

1 taşla çok sayıda kuş vurmaya çalışan bu zat, hem Sayın Özgür Özel’i, hem Sayın Ekrem İmamoğlu’nu, hem beni hem de Fatih Keleş’i hedef almakla yetinmiyor Çağlayan Adliyesi’ndeki bir grup savcı ve hakimle, İBB’nin Roma’daki Avrupa Oyunları imza törenine katılan çok sayıda gazeteciyi de operasyona açık hale getiriyor.

Hiçbir avukat kendi kendine bu kadar fütursuzluğa yönelemez. Bu denli cesareti tek başına gösteremez. Görünen o ki; Mücahit Birinci yalnız değildir."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Tutuklu Necati Özkan'dan casusluk suçlamasına ilk tepki
Veri sızıntısı ile suçlanan şirket 34 gün önce Teknofest'te ödül almış! Hem de veri güvenliği başarısından
Trafik kazalarında ‘KVKK’ tehlikesi: Bilgileriniz paylaşılabilir
Mahkeme'den ÖSYM'ye 'tercih' ayarı: 'İlk liste kabul edilsin'
Edremit saldırganının suç zinciri: 14 yılda dokuz suç dosyası