Murat Çalık İstanbul'a sevk edildi

İBB'ye yönelik operasyonlar kapsamında tutuklanan Beylikdüzü Belediye Başkanı Murat Çalık, sağlık raporu hazırlanması için Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi.

İBB'ye yönelik operasyonlar kapsamında tutuklanan Beylikdüzü Belediye Başkanı Murat Çalık, sağlık raporu hazırlanması için Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi.

İki kez kanser atlatan ve cezaevinde 3.5 ayda 18 kilo kaybeden Çalık, bugün 06.35 İzmir-İstanbul uçağıyla Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi. Uçakta Çalık'ın yanında çok sayıda jandarma olduğu bilgisi paylaşıldı.

TUTUKLULUĞUNA DEVAM KARARI VERİLMİŞTİ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan ve geçtiğimiz günlerde anjiyo yapılan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, yeniden cezaevine gönderilmişti. Çalık bugün İstanbul'da Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ertuğrul Özkök: Maltada şortla güneşlenen Fatih Altaylı ejder meyveli smoothie esprisi de yapmış mıdır?
İmamoğlu’nun Tarihi Savunması: Ben Bu Cennet Vatanda, Bir Kişi İçin Tehdidim
Ekrem İmamoğlu'na bir beraat iki mahkumiyet kararı verildi
Ekrem İmamoğlu: "Beşinci kez yeneceğim için tehdidim"
İmamoğlu ile Savcı Arasında 'Bana Bakma' Gerginliği