Murat Çalık, ameliyat sonrası cezaevine gönderilecek: 1 saat bile hapis kalamaz

Ameliyat olan Beylikdüzü Belediye Başkanı Murat Çalık, yeniden cezaevine gönderilecek. Avukatları Çalık için tahliye talep ederken uzmanlar, "1 saat bile hapis kalmamalı" diyor.

Daha önce 2 kez kanser tedavisi gören tutuklu Beylikdüzü Belediye Başkanı Murat Çalık, sağlık sorunlarının nüksetmesi üzerine hastaneye yatırılarak ameliyat oldu.

Çalık'ın ameliyat sonrası bugün cezaevine gönderileceği belirtiliyor. Avukatları ise sağlık durumunun ağırlığı nedeniyle Çalık hakkında tahliye kararı verilmesini talep ediyor.

Tahliye talebimizle ilgili bir karar yok

Cumhuriyet'in haberine göre, operasyon sonrasın çıkan rapora göre değerlendirme yapılacağını aktaran Çalık’ın avukatı Melih Koçhan, “Rapor çıktı ama biz daha ulaşamadık. Maalesef cezaevine sevk edecekler. Tahliye talebimizle ilgili bir karar yok. Dün rapor çıktı göremedik. Dün 16.30 gibi mesai bitimine yakın çıktı rapor. Rapora ulaşmaya çalışıyoruz. Ondan soran tahliye talebimiz değerlendirilecek” dedi.

LÖSEV Başkanı Doktor Üstün Ezer, Çalık'ın bir saat bile hapiste kalmasının 'cinayete eş değer' olduğu söyleyip acilen tahliye edilmesi gerektiğini söylemişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

MHP'li Yönter, Haluk Levent'le şarkı videosu paylaştı, gelen tepkiler üzerine paylaşımı sildi
'Çalık’ın sağlığı daha da kötüleşirse sorumlusu sen olacaksın!'
Ekrem İmamoğlu'ndan 'Hikmet Çetinkaya' paylaşımı!
Muğla'da 'baba' vahşeti: Tartıştığı oğlunu bıçaklayarak öldürdü!
Bakanlık duyurdu: 4 büyük süt şirketine milyonluk ceza