Muhittin Böcek'ten Manavgat'taki yangına ilişkin açıklama

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Manavgat’ta devam eden yangınla ilgili son gelişmeleri aktardı.

Böcek, “Aşırı derecede poyraz etkili, yangın hal devam ediyor. Siyaset üstü bir mesele olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah yarın ‘yangın söndürüldü’ haberini vereceğiz.” diye konuştu.

TELE1’de Lara Karamusaoğlu’na konuk olan Antalya Büyükşehir belediye Başkanı Muhittin Böcek, devam eden yangın hakkında bilgi verdi.

Böcek, bazı vatandaşların yaralandığını ve zehirlenme vakalarının olduğunu ifade etti. Bölgede etkili olan poyraz nedeniyle yangının kontrol altına alınamadığını söyleyen Böcek, “Ciğerimiz yanıyor. Son derece üzgünüz. Dört mahalledeki vatandaşlarımızı evlerinden aldık, şimdi beşinci mahalleye başladık. 75 arazöz ve 200 personelimizle buradayız.” ifadelerini kullandı.

“İKTİDARIYLA, MUHALEFETİYLE GEREKENİ YAPACAĞIZ”

Böcek konuşmasına şöyle devam etti:

Bütün siyasiler burada. Ayrımız gayrımız yok. Yarın inşallah yangın söndürüldü haberini vermek isteriz. O çiftçilerimizin, üreticilerimizin hepsine inşallah hep birlikte yardımcı olacağız. İktidarıyla muhalefetiyle gereğini yapacağız. Orada başka canlarımız var, ormanda yaşayan canlarımız var. Ormanlarımız yanıyor. Bir anda dört yerde yangın başlaması çok düşündürücü. Ne olduğuyla ilgili jandarmamız polisimiz çalışıyor. Kundaklama mı, bilmiyoruz. 27 yıldır buradayım, bugüne kadar ben böylesi bir yangın görmedim.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ara tatillerle ilgili yeni düzenleme yolda
Starbucks CEO'su yüksek kahve fiyatlarını savundu, tepki yağdı
İstanbul Boğazı'nda 'yat yarışı': Transit gemi geçişlerine kapatıldı
Kongre devre dışı bırakıldı: ABD’den Orta Doğu’ya dev silah satışı
Meteoroloji açıkladı: Bugün hava nasıl olacak?