Muhittin Böcek’e büyük terbiyesizlik!

Onedio adlı içerik sitesinde Muhittin Böcek hakkında yayınlanan bir haber, sosyal medyada büyük tepki topladı. Sitede Başkan Böcek için ‘Haşere’ ifadesi kullanıldı.

Onedio adlı içerik sitesinde Muhittin Böcek hakkında yayınlanan bir haber, sosyal medyada büyük tepki topladı. 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek’in sağlık durumuna ilişkin bilgi veren haberde Böcek için “Muhittin Haşere” ifadesi kullanıldı.

Söz konusu sitedeki içerik halen yerini korurken, site yönetiminden herhangi bir açıklama da yapılmadı.

Farklı tarihlerde yapmış olduğu haberlerde, yoğun bakımda olan ve ölüm kalım savaşı veren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in soyadının “Haşere” olarak yazılması büyük tepki topladı.

Konuya dair tepkilerini #ÖzürDileOnedio etiketiyle kampanya başlatarak gösteren CHP Antalya İl Gençlik Kolları, Onedio adlı siteyi kınadıklarını ve acil bir açıklama beklediklerini belirtti.


 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ertuğrul Özkök: O gün Diriliş Ertuğrul dizisi setinde Maduro oyunculara ne dedi?
Maduro'nun yardımcısı, ABD'ye meydan okudu: 'Asla tekrar köle olmayacağız!'
Belge yayımlandı: ABD, Maduro'yu ne ile suçluyor?
Ertuğrul Özkök: Bu Çarşamba o mezarlıkta hangi parça çalınacak?
Beş başlıkta Venezuela krizi: ABD neden vurdu?