Muharrem İnce'den Boğaziçili öğrencilere ziyaret! Sorunları yerinde dinledi...

Yeni parti kurma hazırlığında olduğu iddia edilen Muharrem İnce Boğaziçi mezunu olan, bazı Memleket Hareketi kurucuları ile eylem yapan Boğaziçili öğrencileri ziyaret etti. İnce öğrencilerle tek tek konuşup sorun ve isteklerini dinledi. İnce, tüm siyasi parti temsilcilerini de Boğaziçi’ne çağırdı.

Muharrem İnce Boğaziçi mezunu olan, bazı Memleket Hareketi kurucuları ile eylem yapan öğrencileri kampüste ziyaret etti.

Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüs’e giden İnce, “Ben her zaman yanınızdayım” dedi.

Öğrenciler, tüm muhalefet partilerini Boğaziçi’ne davet ederken Muharrem İnce de “Çocuklar demokratik taleplerini dile getiriyor, bütün siyasi partilerin temsilcilerini Boğaziçi'ne davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

İnce, ziyaretinde “Sizi tahrik etmek isteyeceklerdir. Akıldan, bilimden, özgürlükten sapmayın. Sizlere güveniyorum, gözlerinizden öpüyorum” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ertuğrul Özkök: 70 yıllık bir taraftar olarak neden yine ve yeniden Aziz Bey’e oy vereceğim
ODTÜ Bahar Şenliği'nde yaşanan olaylara ilişkin inceleme başlattı
Marmaris'te Çıkan Orman Yangını Kontrol Altında
Jeffrey Epstein’in İntihar Notunda Kan Donduran Sözler! İlk Kez Ortaya Çıktı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 680 Sözleşmeli Personel Alacak