Muğla 6 büyüklüğünde sallandı: Bakan'dan deprem açıklaması

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, depremin herhangi bir hasara neden olmadığını belirterek, saha çalışmalarının sürdüğünü bildirdi.

Muğla'nın Datça açıklarınsa 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, depreme ilişkin açıklama yaptı. Bakan Kurum, ilk belirlemelere göre depremin herhangi bir hasara yol açmadığını bildirdi.

Bakan Kurum, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Datça ilçesi, Akdeniz açıklarında 6 büyüklüğünde meydana gelen depremi hisseden tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun. Ekiplerimizin yaptığı araştırmada ilk belirlemelere göre depremin herhangi bir hasara neden olmadığı tespit edilmiştir. Saha çalışmalarımız devam ediyor. Allah ülkemizi ve milletimizi tüm afetlerden korusun.”

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) koordinasyonunda bölgede saha incelemeleri ve güvenlik kontrolleri sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

MSB'den düşürülen İHA açıklaması: Kontrolden çıkmıştı
ABD, Suriye'de Şahin Gözü Operasyonu başlattı
Yerlikaya açıkladı: 2,4 milyar TL’lik vurgun ağı deşifre edildi
Antalya'da markette dehşet... Silahını çıkarıp kurşun yağdırdı!
Meral Akşener'den Leyla Zana'ya 'dayanışma' telefonu