MSB acı haberi duyurdu! Pençe-Yıldırım Harekatında 1 askerimiz şehit oldu!

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Yıldırım Harekâtı bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarınca yapılan füze saldırısı sonucunda yaralanan 1 askerin şehit olduğunu açıkladı.

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Yıldırım Harekâtı bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarınca yapılan füze saldırısı sonucunda yaralanan 1 askerin şehit olduğunu açıkladı.

MSB’den yapılan açıklamada, “Pençe-Yıldırım Harekâtı bölgesinde 11 Haziran 2021 tarihinde bir üs bölgemize bölücü terör örgütü mensuplarınca yapılan füze saldırısı sonucunda bir kahraman silah arkadaşımız ağır yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz” ifadeleri yer aldı.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Necati Özkan’dan Şaban Sevinç’e mektup: “Hakikat yine kazanacak”
İstanbul Valisi Davut Gül'den belediyelere 'sokak köpekleri' uyarısı: 'Derhal ve eksiksiz yerine getirin'
İstanbul Fatih'te zincir marketin deposunda yangın
Afyonkarahisar'da 11 ilçede eğitime 'kar' engeli: Ulaşımda aksamalar yaşandı
Altın piyasasında son durum: Gram, çeyrek ve Cumhuriyet altını bugün ne kadar oldu?