Milyarder sevgili kesenin ağzını açtı! Şeyma Subaşı'na milyon dolarlık ev!

Mısırlı milyarder sevgilisi, jestleriyle Şeyma Subaşı’nın ayaklarını yerden kesmeye devam ediyor. Mohammed Alsaloussi, Subaşı’na bu kez de Miami’de rahat etsin diye 3.5 milyon dolarlık ev aldı.

Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Şeyma Subaşı için özel jet bulamayınca bir yolcu uçağını tüm biletlerini alarak kapatan Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi, bir kez daha sevgilisinin rahatı için kesenin ağzını açtı.

Miami’yi çok seven ve yılın büyük bölümünü orada geçiren Şeyma Subaşı için 3.5 milyon dolar değerinde ev alan Alsaloussi, cömert hediyeleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor.

Hürriyet'te yer alan habere göre, 4 bin metrekarelik iki katlı lüks villa, Miami’nin gözde yerlerinden Belle Meade Bulvarı’nda yer alıyor. Kızı Melisa ile eve yerleşen Şeyma Subaşı’nın şimdilerde evi kendi zevkine göre dekore ettirdiği öğrenildi.

Sevgilisi tarafından “Her zaman en iyisini hak ettiğimi biliyordum! Seni çok seviyorum Meedo! ‘Harika bir adam nasıl olmalı’ diye bir kitap yazmalısın” şeklinde övülen Mohammed Alsaloussi, bu jestiyle yine dillere düşecek.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ertuğrul Özkök: İsrail’in Katar’a Saldırdığı Gün Aselsan’dan Yapılan Açıklamadaki Üç Rakamın Şifreleri
Ece Seçkin’den yardım çağrısı: İmdat!
Kocaeli'nde korkunç olay: Hastanenin 5'inci katından atlayarak yaşamına son verdi!
İzmir'deki karakol saldırısında yeni gelişme
Sahte evrak düzenleyerek rüşvet aldığı iddia edilen şüphelilere operasyon: 46 kişi gözaltına alındı