Milli Gazete'den Saadet Partisi'nde tartışma yaratacak haber! O detay dikkatlerden kaçmadı: "Milli görüş lideri" Oğuzhan Asiltürk "Genel Başkan" Temel Karamollaoğlu"

Milli Görüş'ün yayın organı Milli Gazete'de Saadet Partisi'nde tartışma yaratacak bir haber yayımlandı.

Milli Görüş’ün gazetesi Milli Gazete, Saadet Partisi’nde tartışma yaratacak bir habere imza attı.  

Son dönemde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la yaptığı görüşmelerle gündeme gelen Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk, geçen günlerde bir açıklama yayımlamıştı. Asiltürk açıklamasının sonuna ise “Milli Görüş Hareketi Lideri” imzasını atmıştı.  

Asiltürk’ün bu çıkışı tartışma yaratırken Milli Görüş’ün gazetesi Milli Gazete’de “Genç Saadet Kampa Girdi” başlıklı bir haber yayımlandı. Milli Gazete'nin Ankara Bürosu'nun haberinde, Asiltürk için “Milli Görüş Hareketi Lideri” denilmesi ise dikkat çekti.  

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Dünya genelinde WhatsApp krizi çıktı! Milyonlarca hesap kapandı: Meta'dan açıklama geldi
Rusya'ya sebze taşıyordu: Türk Ro-ro gemisine saldırı! 4 mürettebat yaralandı
Kayseri'de feci kaza... Yolcu otobüsü devrildi: Çok sayıda yaralı var
Türk vatandaşlığında 'sahte ekspertiz' iddiası: 2,5 milyar liralık kayıp
AKOM'dan İstanbullulara 'poyraz' uyarısı: Sıcaklıklar 33 dereceyi bulacak