Mia Khalifa’dan bomba "Eşref Gani" iddiası

Mia Khalifa, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda Afganistan Cumhurbaşkanı Eşref Gani ile ilgili çarpıcı bir iddiada bulundu.

Cinsel içerikli filmlerle adını duyuran Lübnan asıllı yıldız isim Mia Khalifa, Instagram hesabından yaptığı açıklamalarla ABD’yi ve ülkesinden kaçan Afganistan Cumhurbaşkanı Eşref Gani’yi eleştirdi. Mia Khalifa, yaptığı canlı yayında Cumhurbaşkanı’nın nereye kaçtığını bildiğini iddia etti.

"NEREYE GİTTİ?"

Mia Khalifa, Afganistan’ın kaçan Cumhurbaşkanı Eşref Gani'nin bir fotoğrafını "Nereye gitti?" başlığı ile paylaştı.

Ülkesini ve vatandaşlarını Taliban'ın eline bırakan Eşref Gani'ye hiçbir ülkenin sığınma hakkı vermemesi gerektiğini söyledi. Mia Khalifa, daha sonra CIA ve Amerikalıların Taliban'ı kurup güçlendirdiklerini söyledi.

1992 yılında biten Afganistan iç savaşına kadar Amerika'nın Sovyetler Birliği'ne karşı savaşan Taliban'ı kurup silahlandırdığına işaret etti.

Amerika'ya sert eleştirilerde bulunan Mia Khalifa, daha sonra Afganistan devlet başkanına sert eleştirilerde bulundu.

"ALDIĞIM DUYUMLARA GÖRE..."

Ülkesini Taliban'ın eline bırakmakla suçladığı devlet başkanının nerede olduğunu, kimsenin bilmediğini ama aldığı duyumlara göre İbiza'da olduğunu söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Trump'tan Kral Charles'a büyük jest
Başaran Aksu 1 Mayıs ablukasında gözaltına alındı
Eski belediye başkanına hapis: Oğlunun cinsel istismar suçunu örtbas etmeye çalıştı
Trump’ın İran'a tanıdığı süre doluyor... ABD’li bir yetkili 'çatışmalar sona erdi' diyor
Doruk Madencilik işçileri Ankara'da 1 Mayıs alanında