Meteoroloji'den kritik uyarı: Daha kavurucu olanı geliyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), Türkiye’nin yeni bir sıcak hava dalgasının etkisi altına gireceğini bildirdi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), yurdun batısında ve güneyinde halen etkili olan sıcak hava dalgasının, çarşamba gününden itibaren ülkenin genelinde etkili olacağına ilişkin açıklamada bulundu.

Meteoroloji'den yapılan uyarıda şu ifadeleri yer verildi:

"Yapılan son değerlendirmelere göre; halen batı ve güney bölgelerimizde etkili olan sıcak hava dalgasının, 19.07.2023 Çarşamba gününden itibaren tüm yurtta etkili olacağı tahmin ediliyor.

Hava sıcaklıklarının Marmara, Ege ve Akdeniz'de mevsim normallerinin 3 ila 8 derece, diğer bölgelerimizde ise mevsim normallerinin 1 ila 5 derece üzerine çıkması bekleniyor.

Sıcak hava dalgası nedeniyle, kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılarımız ve çocuklarımız başta olmak üzere vatandaşlarımızın günün en sıcak saatleri olan 11 ile 16 saatleri arasında dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir."

Önümüzdeki günlerde bazı illerde beklenen sıcaklıklar şöyle:

Ankara: 32-36°C

İstanbul: 32-35°C

İzmir: 37-38°C

Edirne: 38-41°C

Çanakkale: 34-40°C

Muğla: 39-41°C

Adana: 35-37°C

Antalya: 39-41°C

Kayseri: 31-34°C

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ertuğrul Özkök: Kamikaze “Kılıç OSA’dan” iki gün önce “Kum havuzundan” kaçan 2 firari nereye sızdı?
Münih projesi Alman basınında geniş yer buldu: Taşyapı bu kez Almanya'da gündem oldu
Süper Lig Canlı Skor ile Türkiye’nin Futbol Heyecanına Ortak Olun
'12. Yargı Paketi' Resmi Gazete'de yayımlandı
Başkentte 'flört çetesi' çökertildi: Otel odasında şantaj tuzağı!