Meteoroloji çok sayıda ili uyardı: İstanbul'a sağanak yağmur geliyor

Meteoroloji, 16 Mayıs hava durumu raporunu yayımladı. İstanbul ve Ankara dahil çok sayıda il için sağanak uyarısı yapıldı.

Meteoroloji, 10 il için uyarıda bulundu.

Balıkesir, Edirne, İstanbul, Kırklareli, Afyon, İzmir, Manisa, Antalya, Isparta, Ankara, Eskişehir, Bolu, Düzce, Kastamonu ve Zonguldak'ta sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor.

Ülke geneli parçalı yer yer çok bulutlu.

Hava sıcakılıkları mevsim normallerinde seyretmesi beklenirken iç ve doğu bölgelerde 3 ila 5 derece artacağı tahmin ediliyor.

Kuvvetli Yağış Uyarısı: Yağışların, Kırklareli, Edirne ve Tekirdağ çevrelerinde cumartesi günü sabah saatlerinde kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Kuvvetli Rüzgar Uyarısı: Rüzgarın; Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu’nun batısında güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (50-70 km/sa) Kıyı Ege ile Marmara’nın batısında kuvvetli fırtına (60-90 km/sa) şeklinde eseceği beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Sarı Ve Turuncu Kodla Uyarı Yapılan İller : Afyonkarahisar, Aydın, Balıkesir, Çanakkale, Denizli, İzmir, Kütahya, Manisa, Muğla, Uşak

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Komedyen Mesut Süre ile ilgili "tecavüz" girişimi iddiaları: İlişki Testi ile yolları ayrıldı
Ekrem İmamoğlu ve Dilek İmamoğlu'nun avukatı Nusret Yılmaz gözaltına alındı!
Kocaeli'nin bir mahallesi ile sanayi bölgesi iç içe geçti: 'Huzur istiyoruz'
İstanbul metrosunda her 3 sürücüsünden 1’i kadın
Hıristiyan Sosyal Birlik Parti lideri döner markası oldu: Söder Kebab