Meteoroloji açıkladı: 8 Eylül 2025 hava durumu raporu...

Meteoroloji’nin yaptığı son değerlendirmelere göre, bugün Ankara, Çankırı, Yozgat, Sivas, Kırıkkale, Kırşehir, Aksaray, Niğde, Kayseri, Adana ve Kahramanmaraş’ta yerel kuvvetli yağış bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün (MGM) verilerine göre, Marmara’nın doğusu, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz bölge geneli ile Kırklareli, Tekirdağ, Afyonkarahisar ve Ardahan çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların; İç Anadolu'nun kuzeydoğusu ve Aksaray çevreleri ile Niğde ve Kayseri'nin güney kesimleri, Adana'nın kuzey çevreleri ve Kahramanmaraş'ın batısında yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

MGM, kuvvetli yağış nedeniyle oluşabilecek olumsuzluklara karşı yurttaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiğini bildirdi.

Hava sıcaklıkları Ankara’da en yüksek 21, en düşük 15; İstanbul’da en yüksek 26, en düşük 19; İzmir’de en yüksek 32, en düşük 20 derece olacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Motosiklet çarptı hastaneye kaldırıldı... Taburcu olduktan sonra evinde ölü bulundu!
Altın fiyatları güne nasıl başladı? Goldman Sachs'tan şaşırtan 2026 tahmini!
Milyar dolarlık arazi davasında yeni gelişme: 5 yıldızlı 3 otelin tapularının iptali için dava!
Ardahan'da 'beyaz' esaret: Buz tutan rampada TIR şoförleri mahsur kaldı
Adem Kılıçcı'nın savcılık ifadesi ortaya çıktı: 'Bir defaya mahsus kullanmıştım'