Mesut Özil KKTC'de, Erdoğan hoparlörde: 'Seçimleri kazanmalıyız'

Mesut Özil, KKTC'de katıldığı etkinlikte, Erdoğan ile yaptığı telefon görüşmesini seyircilere dinletti. Erdoğan, "KKTC’deki seçimleri kesinlikle kazanmalıyız" dedi.

KKTC'deki Yunus Emre Enstitüsü, 'gençlerle buluşma' etkinliği düzenledi. Etkinliğe konuşmacı olarak futbolcu Mesut Özil katıldı.

Özil'in konuşması sırasında Erdoğan ile telefonda konuşması ve Erdoğan'ın sesini mikrofon aracılığı ile izleyicilere aktardığı anlar medyada yayınladı. "Erdoğan'ın KKTC’deki seçimleri kesinlikle kazanmalıyız” ifadeleri KKTC medyasında da tepki çekti.

KKTC'de cumhurbaşkanlığı seçimleri 19 Ekim'de yapılacak. AKP, mevcut Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ı destekliyor. Bu amaçla Özil'in yanı sıra eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da KKTC'ye giderek seçim çalışmalarına katılmış, yaptıkları seçmen ziyaretlerinde seçimin 'beka meselesi' olduğu ifade edilmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Yapay zeka kendi etkisini anlattı: Hangi meslekler riskte, hangileri güvende?
Epstein belgelerinde adı geçen Bill Gates konuşmasını iptal etti
Hibrit otomobillerle ilgili şaşırtan analiz
Suriye'de genel af ilan edildi
Gözaltına alınmıştı... İsmail Hacıoğlu'nun TRT'deki dizisi 'Cennetin Çocukları' setine ara verildi