Menteşe Belediye Başkanı'nın aile evine saldırılanlar "çocuk" çıktı

Menteşe Belediye Başkanı CHP’li Gonca Köksal Aras’ın aile evine molotof atan iki şüphelinin 18 yaş altı olduğu ortaya çıktı.

Menteşe Belediye Başkanı CHP’li Gonca Köksal Aras’ın dede ve anneannesinin evinin balkonuna dün akşam 2 motolof kokteyli atıldı.

Görüntülere şapkalı iki kişi takıldı. Muğla Valisi İdris Akbıyık, saldırganların yakalandığını söyledi.

Akbıyık, "01.09.2025 günü saat 22:15 sıralarında, Menteşe İlçesi Muslihittin Mahallesinde Halit ve Mevlüde Kazan’ın (Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal’ın büyükbabası ve babaannesi) ikamet ettiği konuta, yanıcı bir madde atan iki şahıs Emniyet Teşkilatımızın yaptığı titiz çalışma sonucu yakalanmıştır." açıklamasını yaptı.

16 yaşındaki Yatağan doğumlu Y.D.K Menteşe Kent Meydanı’ndan, 15 yaşındaki Menteşe doğumlu M.C.Ç. ise babasının evinde gözaltına alındı. Saldırıların planlayıcıları araştırılıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

İstanbul'da son yağışlar sevindirdi, ama...
Muzların arasında saklamaya çalıştılar: Tonlarca kokain bulundu
ABD ile İran 1979’dan bu yana en kritik temas için masada
OpenAI CEO’su Sam Altman’ın evine molotoflu saldırı
Akranı tarafından katledilen 16 yaşındaki Mustafa’nın ailesine tehdit mesajları!