Melih Gökçek’in tüm mal varlığına haciz konuldu

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin eski başkanı Melih Gökçek’e yönelik ihtiyati haciz kararı alındı. Gökçek’in tüm taşınır ve taşınmaz varlıklarına haciz konuldu.

İstanbul Barosu’na kayıtlı avukat Esennur Ezgi, uzun yıllar Melih Gökçek’in dosyalarını takip etti. Bir dönem Gökçek'in davalarını takip eden Ezgi, avukatlık ücretlerini alamadığı için konuyu yargıya taşıdı.

Halk TV'nin haberine göre; 7 yıl kadar süren yargı süreci sonrası kritik karar dün verildi. İstanbul 12. Asliye Hukuk Mahkemesi, Av. Ezgi’nin ihtiyati haciz talebini kabul etti. Karara göre, faizi ile 2,5 milyonu bulan avukatlık alacağı için ihtiyati haciz talebinin kabulüne verildi.

Banka kartlarına bloke konuldu

Dün çıkan kararın infazı için İstanbul İcra Müdürlüğü yetkilendirildi. İhtiyati haciz kararı üzerine 55 ayrı bankaya yazı gönderildi. İstanbul 34. İcra Dairesi, Melih Gökçek’in iki ayrı bankada kartına bloke konuldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Bakanlık 'gizemli kutu' satışını yasakladı
Hapishane raporu: Tecrit derinleşiyor, tahliyeler keyfi biçimde engelleniyor
Suç ve Ceza Film Festivali 27 Kasım'da İstanbul’da başlıyor
Gebze'de çöken bina: Metro inşaatının tehlikesi raporla tespit edildi, bakanlık görmezden geldi
İBB iddianamesi, birkaç gün içinde açıklanacak; Cem Küçük'ten '1200 sayfa' çıkışı