Medya Ombudsmanı Faruk Bildirici: Erdoğan’ın "kıymetlisi" gazeteler belli oldu!

Medya Ombudsman Faruk Bildirici, Hadis Alimi olarak bilinen Muhammed Emin Saraç’ın vefatı üzerinden gazetelere verilen ilanlarla ilgili dikkati çeken bir paylaşımda bulundu.

Bildirici, Twitter hesabında Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın taziye ilanı verdiği gazeteleri yayımlayarak, “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘kıymetlisi’ gazeteler belli oldu” dedi.

"Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 'kıymetlisi' gazeteler belli oldu!" diyen Bildirici, "Erdoğan, Muhammed Emin Saraç için Akşam, Yeni Şafak, Hürriyet, Sabah, Yeni Akit’e yarım sayfa başsağlığı ilanı verdi. İktidara uzak olanları geçtim, Erdoğan, Türkiye ve Milliyet’e bile ilan vermemiş. Enteresan bir tavır" ifadelerini kullandı.

Bildirici daha sonra şu mesajı paylaştı:

“Tabii yaşamını yitiren YÖK Başkanı Yekta Saraç’ın babası olunca bazı üniversiteler de başsağlığı ilanı yarışına girmiş. Başsağlığı ilanlarına bak, memleket yöneticilerinin yakınlıklarını anla...”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

ODTÜ Bahar Şenliği'nde yaşanan olaylara ilişkin inceleme başlattı
Marmaris'te Çıkan Orman Yangını Kontrol Altında
Jeffrey Epstein’in İntihar Notunda Kan Donduran Sözler! İlk Kez Ortaya Çıktı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 680 Sözleşmeli Personel Alacak
Nisanda 189 işçi hayatını kaybetti