MEB'den lise sınavları için flaş açıklama!

Bakan Ziya Selçuk, liselerde ikinci dönem tek sınav olacağını açıkladı. Selçuk; LYS ve YKS ile ilgili "ertelenmesine ilişkin herhangi bir karar verilmedi, belirlenen tarihlerde yapılacak" dedi.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, liselerde ikinci dönem tek sınav olacağını açıkladı. Selçuk; LYS ve YKS ile ilgili "ertelenmesine ilişkin herhangi bir karar verilmedi, belirlenen tarihlerde yapılacak" dedi.

TRT Haber'de gündeme ilişkin soruları yanıtlayan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, milyonlarca öğrencinin beklediği sınav tarihleriyle ilgili bir açıklama yaptı.

Selçuk, "Liselerde ikinci dönemde tek sınav olacak" açıklamasında bulundu. Bakan Selçuk, "YKS ve LGS'nin ertelenmesine ilişkin herhangi bir karar söz konusu değil, belirlenen trihlerde yapılacak" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ertuğrul Özkök: 7-24 Nisan: Solucan deliğinin ve dijital Mad Max kıyametinin kapısını açan 17 gün
Osman Kavala'ya 2025 Özgürlük Ödülü: 'Umutlarımı yeşerten bazı gelişmeler var'
AFAD'dan olumsuz hava koşullarına ilişkin açıklama: 2 ölü, 33 yaralı
Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde yeni gelişme: İzzet Yıldızhan tahliye edildi!
Üsküdar'da Noel Babalı provokasyon: Belediye suç duyurusunda bulunmuştu, karar çıktı