Mahkeme yürütmeyi durdurdu: Zeytinli Rock Festivali kaldığı yerden devam edecek

Zeytinli Rock Festivali’nin iptaline karşı yapılan itiraz kabul edildi. Festival, 22-24 Ağustos’ta kaldığı yerden devam edecek.

Zeytinli Rock Festivali’nin bu yıl Marmaris Saklıgöl’de gerçekleştirilmesi planlanıyordu. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, festival alanının Özel Çevre Koruma Bölgesi olduğunu bildirerek festivale bir hafta kala izni iptal etmişti.

Bunun üzerine yapım şirketi Milyon Yapım, festivali İstanbul’daki Milyon Beach Kilyos’ta düzenleme kararı aldı. Ancak bu kez de Sarıyer Kaymakamlığı orman yangınlarını gerekçe göstererek festivale izin vermedi.

Festivalde iki ayrı sahnede Duman, Athena, Manga, Emre Aydın, Hande Yener, Selda Bağcan, Gazapizm, Gökhan Türkmen, Feridun Düzağaç, Umut Kuzey, Dedublüman’ın da aralarında olduğu 40 sanatçı konser verecekti.

Festivalin organizatörü de iptal kararı üzerine yürütmenin durdurulması için mahkemeye başvuru yapmıştı. İtirazı değerlendiren İstanbul Bölge İdare Mahkemesi, yürütmeyi durdurma kararı verdi.

İptal edildiği için ilk günü gerçekleşmeyen festival, 22-23-24 Ağustos tarihlerinde devam edecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

ABD ve Suudi Arabistan Irak’a hava saldırısı düzenledi: En az 20 ölü
Abdulkadir Uraloğlu açıkladı: Yabancı plakalı araçlar için yeni düzenlemeler
Yalova’da uyuşturucu operasyonu: Kırmızı bültenle aranan şüpheli yakalandı
Şırnak'ta feci kaza: 1'i çocuk 2 ölü, 2 ağır yaralı
Antalya Büyükşehir Belediyesi soruşturması: Gençlik Merkezi Sorumlusu Tuğçe Güney tutuklandı