"Mafyası olan politikacı politikacısı olan Mafya yok mu?" Abdurrahman Dilipak'tan "Musab Turan" paylaşımı!

AKP’ye yakınlığıyla bilinen Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, Twitter hesabından konuyla ilgili açıklamada bulundu.

Musab Turan, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'ye yönelttiği Süleyman Soylu sorusu gündeme oturdu. AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Serdar Karagöz, Turan hakkında suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı.

Öte yandan AKP’ye yakınlığıyla bilinen Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, Twitter hesabından konuyla ilgili açıklamada bulundu.

Son dönemdeki mafya-siyaset tartışmalarını hatırlatan Dilipak, “AA muhabirini atın, yargılayın, ama abin FETÖ'cü diye değil. Suçun şahsiliği prensibi vardır. Abisi tutuklu bakan, büyükelçi, politikacı, bürokratları sayalım mı? Herkese FETÖ'cü etiketi yapıştıranlardan şüphe ederim ben. Mafyası olan politikacı, politikacısı olan Mafya yok mu” dedi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ertuğrul Özkök: Sayın Aile Bakanı size Kulaksız köyünden çok ciddi itiraz var
DMD hastası Yiğitcan’ın yardım çağrısı: “Bacaklarım çok ağrıyor…”
Necati Özkan’dan Şaban Sevinç’e mektup: “Hakikat yine kazanacak”
İstanbul Valisi Davut Gül'den belediyelere 'sokak köpekleri' uyarısı: 'Derhal ve eksiksiz yerine getirin'
İstanbul Fatih'te zincir marketin deposunda yangın