Londra’da karantina karşıtı gösteride 104 kişiye gözaltı

İngiltere'nin başkenti Londra'da koronavirüs (Covid-19) kısıtlamalarına rağmen düzenlenen karantina karşıtı gösteride en az 104 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

İngiltere'nin başkenti Londra'nın merkezinde bulunan Trafalgar Meydanı'nda, uygulamada olan koronavirüs kısıtlamalarına rağmen karantina karşıtı protesto düzenlendi. Protestocuların dağılmayı reddetmesi nedeniyle 104 kişi gözaltına alındı. Polisten yapılan açıklamada "Bu akşam ana önceliğimiz Londralı'ları güvende tutmaktı. Bu ulusal salgının sekizinci ayındayız ve açıkçası, insanların koronavirüsün daha fazla yayılmasını önlemek için var olan düzenlemeleri tehlikeli bir şekilde ihlal etmeleri için hiçbir mazeret olamaz" ifadelerine yer verildi.

Öte yandan, İngiltere Başabakanı Boris Johnson, 5 Kasım Perşembe gününden itibaren ülkede 4 hafta boyunca sokağa çıkma yasağı uygulanacağını açıklamıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

İçişleri Bakanlığı duyurdu: Aranan 65 suçlu Türkiye'ye iade edildi
Trump'tan 'F-35' açıklaması: 'Kimse bana karışamaz' dedi, 'müttefik' vurgusu yaptı
İstanbul ve Bursa'da 7 organize suç örgütüne operasyon: 28 şüpheli yakalandı
Ünlü isimlerin uyuşturucu testi sonuçları belli oldu
MEB'den okul yönetmeliğinde kapsamlı değişiklik: Arama yetkisi, devamsızlık şartı, disiplin ve kayıt...