"Leş 1" notunu düştü... HDP il binasına saldıran Onur Gencer, Deniz Poyraz’ın fotoğrafını "Whatsapp"ta paylaşmış!

İzmir’de HDP binasına girerek Deniz Poyraz’ı öldüren Onur Gencer, Poyraz’ın fotoğrafını Whatsapp üzerinden paylaştı. O fotoğrafa TELE 1 ulaştı.

HDP İzmir il binasına bu sabah saatlerinde silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda Deniz Poyraz isimli kadın katledildi. Saldırgan Onur Gencer’in Suriye’de silahla çekildiği fotoğraflar ortaya çıktı.

WHATSAPP’TA PAYLAŞILDI

Bu fotoğraf HDP il binasına düzenlenen saldırıda katledilen Deniz Poyraz’a ait. Katil Onur Gencer kanlı eylemini gerçekleştirdikten sonra Deniz Poyraz’ın yerde kanlar içindeki fotoğrafını çekerek WhatsApp durum fotoğrafı olarak paylaştı.

Katil Gencer’in numarasının kayıtlı olduğu bir kişi, fotoğrafı görünce ekran görüntüsü alarak TELE 1’e ulaştırdı.

Fotoğrafın altında “leş bir” ifadesi yer alıyordu.

İddialara göre sağlık çalışanı olan katilin bu fotoğrafını gören şahıs da kendisini “onur sağlık memuru” olarak kaydetmişti.


 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Başka biri olmaya çalışmadan doğru insanları nasıl çekebilirsiniz?
Trump konuştu, petrol düştü: Fiyatlar 120 dolardan geri döndü!
Manavgat Belediyesi'ne operasyon: Eski başkan yardımcısı da aralarında 36 gözaltı!
AB'den kritik 'yeşil pasaport' ve 'vize' açıklaması
Meteoroloji açıkladı: Bugün hava nasıl olacak?