Koza TV'de kadro şekilleniyor

Aylardır açılması beklenen Koza TV'ye ilişkin ilk bilgiler gelmeye başladı. Medyaradar'ın haberine göre; Buket Güler’le de Halk TV ayrılığı sonrası masaya oturulduğu belirtiliyor.

İstanbul stüdyolarında deneme yayınlarına başlayan kanalda teknik hazırlıklar tamamlanma aşamasına gelirken, deneyimli isimlerle kadro da şekilleniyor.

Özgür Çakmakçı yönetim danışmanlığı görevini üstlenirken, Medyaradar'ın haberine göre; Halk TV'den ayrılan bir ekran yüzüyle görüşme iddiası dikkat çekti.

Ulusal yayın için çalışmalarını hızlandıran Koza TV’de bir yandan teknik hazırlıklarda son aşamaya gelinirken bir yandan da kadro oluşturuluyor.

İstanbul Levent’te Metrocity iş merkezindeki stüdyolarından deneme yayınları başladı. Saat 13.00- 15.00 ve 17.00 haber bültenleri İstanbul stüdyolarından yapılıyor.

Deneyimli haberciler Gamze Dondurmacı ve Sinem Gündem ekrana çıkmaya başladı.

HalkTV’de yönetimini eleştirerek kanaldan ayrılan ekran yüzü bir çok ismin Koza TV ile anlaştığı iddiaları ise doğrulanmadı. Ancak görüşülen tek isim olan Buket Güler’le de Halk TV ayrılığı sonrası masaya oturulduğu belirtiliyor.

Koza TV’nin bürokratik işlemlerin tamamlanmasından hemen sonra yayın hayatına hızlı bir giriş yapması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Karate Federasyonu'nda rüşvet karşılığı milli sporcu belgesi mi verildi?
Ertuğrul Özkök: 16 yıl önce bu yazı yüzünden her taraftan dayak yemiştim
Alihan Kuriş operasyonunda karar: 35 tutuklama...
Ertuğrul Özkök: O akşam üç Michelin yıldızlı Paul Bocuse locasından Fenerbahçelilerin üzerine Bourgogne şarabını kimler döktü?
Kaçak alkol ve cinsel gücü artırıcı hap operasyonu: Depodan servet çıktı!