Koronaya yakalanmıştı... CNN Türk spikerinden üzen paylaşım!

Bir süre önce koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyuran ve tedavi altına alındığını kaydeden CNN Türk haber spikeri Duygu Kaya’ sosyal medya hesabından sevenleri üzen bir paylaşımda bulundu.

CNN Türk haber spikeri Duygu Kaya sağlık durumuyla ilgili güncel bilgiyi sosyal medya hesabından duyurdu. Duygu Kaya, son yapılan koronavirüs testinin de pozitif çıktığını ve bir süre daha hastanede kalacağı bilgisini paylaştı.

Duygu Kaya, akşam saatlerinde sağlık durumuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

“İkinci testim de pozitif. Bir süre daha hastanedeyim. Hemşire geldi “ sizi çocuğunuza kavuşturamadım” dedim. “Morali asla bozmayın çok saygılı bir hastamsınız bu nöbeti gönülden tutuyorum iyileştirmek işimiz” dedi. Karşılıklı güç verdik. Bu günleri asla unutmayacağım.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Karate Federasyonu'nda rüşvet karşılığı milli sporcu belgesi mi verildi?
Ertuğrul Özkök: 16 yıl önce bu yazı yüzünden her taraftan dayak yemiştim
Alihan Kuriş operasyonunda karar: 35 tutuklama...
Ertuğrul Özkök: O akşam üç Michelin yıldızlı Paul Bocuse locasından Fenerbahçelilerin üzerine Bourgogne şarabını kimler döktü?
Kaçak alkol ve cinsel gücü artırıcı hap operasyonu: Depodan servet çıktı!