Koronavirüs "Teşkilat"ı da vurdu! Ünlü oyuncunun testi pozitif çıktı!

TRT 1'de izleyici karşısına çıkan Teşkilat dizisinin başrol oyuncularından Deniz Baysal Yurtçu'nun corona virüs testi pozitif çıktı.

Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği ve Milli İstihbarat Teşkilatı’nın konu alındığı TRT dizisi Teşkilat’ta corona virüs şoku yaşanıyor.

Dizinin başrol oyuncularından Deniz Baysal Yurtçu corona virüse yakalandı. Sözcü'de yer alan habere göre; sette paniğe neden olan bu gelişme sonrası tüm ekibe bir kez daha test yapıldığı öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Karate Federasyonu'nda rüşvet karşılığı milli sporcu belgesi mi verildi?
Ertuğrul Özkök: 16 yıl önce bu yazı yüzünden her taraftan dayak yemiştim
Alihan Kuriş operasyonunda karar: 35 tutuklama...
Ertuğrul Özkök: O akşam üç Michelin yıldızlı Paul Bocuse locasından Fenerbahçelilerin üzerine Bourgogne şarabını kimler döktü?
Kaçak alkol ve cinsel gücü artırıcı hap operasyonu: Depodan servet çıktı!