Korkulan oldu... Öğretmen ve öğrencide koronavirüs çıktı, 30 öğrenci karantinada!

Ordu'nun Fatsa ilçesinde bulunan Dumlupınar İlkokulu'nda, 1 öğretmen ve 1 öğrencide koronavirüs tespit edildi. Öğretmen ile öğrenci, tedaviye alınırken, sınıftaki 30 öğrenci ise karantinaya alındı.

Fatsa'daki Dumlupınar İlkokulu'nda, yüksek ateş belirtisi gösteren 1 öğretmen ve 1 öğrenciye, Fatsa Devlet Hastanesi'nde Covid-19 testi yapıldı. Sonuçları pozitif çıkan öğretmen ve öğrenci, tedaviye alınırken, sınıftaki 30 öğrenci de 14 gün süreyle karantinaya alındı. Okul görevlileri, sınıfta dezenfeksiyon çalışması yaptı. 

Dumlupınar İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Tülay Demirbaş, "Sınıfımız karantinadadır. Yüz yüze eğitim başladığından bu yana tüm sağlık önlemleri alınmıştır. Velilerimizi endişelendirecek bir sorun yoktur. Eğitim devam etmektedir" dedi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Muhittin Böcek'in etkin pişmanlıktan yararlandığı iddiası: 'İfadesi 8,5 saat sürdü'
Ankara'da facia: Yem karma makinesine kapılan 15 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti
Komedyen Tuba Ulu'nun 3 yıl hapsi istendi!
86 yaşındaki depremzede isyan etti: 'Param yok diye sokaklarda mı yaşayacağım?'
Meteoroloji açıkladı: Yurt genelinde sıcaklıkların artması bekleniyor