Köpekleri zehirleyen 2 belediye görevlisi tutuklandı

İstanbul'un Pendik ilçesinde köpeklerin zehirlenerek öldürülmesine ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında 2 şüpheli hayvanları kasten öldürme gerekçesiyle tutuklandı.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan yapılan yazılı açıklamada, 5 Ocak’ta Kurna Köyü civarında zehirlenerek öldürülen köpekler bulunduğu ihbarı ve Pendik Belediye Başkanlığı’nın şikayeti üzerine soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Açıklamada, “Soruşturma kapsamında eylemi gerçekleştirenlerin Pendik Belediyesi’nde daha önce görev yerleri değiştirilen şüpheliler M.A. ve B.F.Ç. olduğu, şüphelilerin köpekleri zehirledikten sonra Pendik Belediyesi’nce zehirlendiği izlenimi verecek şekilde çektikleri videoları yine Pendik Belediyesi’nde daha önce görev yeri değiştirilen N.K’ya gönderdikleri ve görüntülerin şüpheli N.K. aracılığıyla yayıldığı belirlenmiştir” denildi.

'TÜM İŞLEMLER TİTİZLİKLE YAPILMAKTA'

 Şüphelilerden M.A. ve B.F.Ç’nin üzerlerine atılı “birden fazla hayvanı kasten öldürme” suçundan sevk edildikleri İstanbul Anadolu Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandıkları aktarılan açıklamada, “Cumhuriyet Başsavcılığımızca yürütülen bu soruşturma kapsamında maddi gerçeğin her yönüyle açığa çıkarılması ve sorumlular hakkında yasal gereğine tevessül edilmesi noktasında gereken tüm işlemler titizlikle yapılmaktadır” ifadeleri kullanıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Büyükşehir tarım üreticisinin imdadına yetişti
Soruşturma başlatılmıştı... Ertuğrul Özkök'ten açıklama geldi: 'Aksine, beni Cumhurbaşkanı'nı övdüm diye eleştirdiler'
'Franco'yu örnek verdi, 'öldüğü gece rejim değişti' dedi: Ertuğrul Özkök hakkında soruşturma başlatıldı!
İstanbullular dikkat! 15 Temmuz Şehitler Köprüsü 3 gece trafiğe kapatılacak
'Gazeteciler gelsin' diyerek hastane çatısında intihara kalkıştı: 'Karpuz keselim' diyerek ikna ettiler