Köpek katliamı! 10 köpeğin cansız bedeni bulundu

Antalya'nın Demre ilçesindeki üç sahil bölgesinde 10 köpek ölü bulundu.

Demre'nin Sülüklü, Kömürlük ve Taşdibi sahillerinde dün gece köpek ölüleri olduğu ihbarı üzerine ilçe belediyesi ekipleri çalışma başlattı.

Demre Belediyesi'nde görevli veteriner hekim Dilek Bolat ve veteriner teknikeri Ömer Kocagöz, bölgede yaptıkları araştırmada ölü 10 köpek tespit etti.

Köpekler, gömülmeleri için bulundukları yerden alındı. Köpeklerin zirai ilaçla zehirlendiği tahmin edilirken, ölü köpek sayının artmasından endişe ediliyor.

'SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIZ'

Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, "Zehirlenen köpeklerin hepsi belediyemizin takibinde olan, bakımları, aşıları yapılan köpekler. Ekiplerimiz ve gönüllüler tarafından düzenli besleniyorlar. Öyle bir olay ki aklım almıyor. Dün sahilde kamp yapan bazı kişiler, sokak köpeklerinden rahatsız oldukları konusunda şikayete geldi. Gece köpekler zehirlendi. Belediye olarak suç duyurusunda bulunacağız. Kameralar incelensin. Bu köpeklerin hepsi kısırlaştırılarak doğal ortama bırakılmış köpekler. Bu olayın peşini bırakmayacağız" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ertuğrul Özkök: Oscar yemeğinden ilk dedikodu: Gustosu en iyi aktör kim? Şarap konusunu en iyi bilen süper star kim?
İçişleri Bakanı Çiftçi uyardı: Cezası 21 bin TL
Komedyen Ricky Gervais'in sevgilisine kanser teşhisi kondu
Siyah çay, bal, sucuk, kavurma, zeytinyağı... Bakanlık 'taklit ve tağşiş' listesini güncelledi, 64 ürün eklendi!
ÖSYM pazar günü 3 sınav düzenleyecek