Konsensus Araştırma tarikatları sordu, Tarikatlar çıkar guruplarının mı; siyasilerin söylediği gibi, toplumun mu gerçeği?

Konsensus Araştırma tarafından 14 Eylül – 20 Ekim 2020 tarihleri arasında yapılan Türkiye Gündemi Araştırması sonuçları belli oldu.

Konsensus Araştırma tarafından 14 Eylül – 20 Ekim 2020 tarihleri arasında yapılan Türkiye Gündemi Araştırması sonuçları belli oldu.

Kasım 2020’de Türkiye’nin gündemini oluşturan olayların kamuoyuna ve siyasete yansımasının ortaya çıkartılması amaçlanan anketin sonuçları açıklandı.

Ankette tarikatlarla ilgili, “Türkiye'deki cemaat ve tarikatlar kapatılmalı mı kapatılmamalı mı” sorusuna ezici bir çoğunluk “kapatılmalı” cevabını verdi.

Halktv'de yer alan araştırmaya göre "Takip ettiğiniz kadarıyla, siyasi liderlerin, siyasi performansını beğeniyor musunuz, beğenmiyor musunuz?" sorusunun sorulduğu ankette siyasi performans açısından ilk sırayı Fahrettin Koca aldı. Fahrettin Koca'ya en yaklaşan isim ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan oldu.

"Türkiye'deki cemaat ve tarikatlar kapatılmalı mı kapatılmamalı mı?"

Türkiye'deki cemaat ve tarikatların kapatılması gerektiğini belirtenlerin oranı kapatılmaması gerektiğini belirtenlerin oranından %49,4 daha fazla oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Haberal hoca Mısır'dan dünyaya seslendi: " Öldürmeyin, hayatı bağışlayın "
Ertuğrul Özkök: Kadınlar! “Erkeğin yaşı bölü 2 artı 2” dönemi kapandı. Yeni formül “Yaş eksi 5-10”… Amaaaa
Savaşın kilit noktasından gelen uydu görüntüleri korkuttu
İzmir’de kültürün rotası çiziliyor
ABD Gizli UFO Dosyalarını Açtı: İşte Şok Eden Detaylar