Kolonlardan ses geldi: 4 katlı apartman boşaltıldı

İstanbul'da Tuzla'da kolonlarından ses gelen 4 katlı apartman boşaltıldı.

Tuzla’da 4 katlı apartmanın kolonlarından ses gelmesi üzerine bina tahliye edildi. Bölgeye 2023 yılında tahliye yazısı gittiği ancak bölgenin tahliye edilmediği ortaya çıktı.

Tuzla’da 4 katlı apartmanın kolonlarından ses gelmesi üzerine tahliye edildi.

Tuzla İçmeler Mahallesi Özyaman Sokak’taki 4 katlı bir apartmanda, bina sakinleri kolonlardan ses geldiğini fark edince ekiplere haber verdi. AFAD, polis, itfaiye ve zabıta ekipleri bölgeye geldi. Olay yerinde yapılan ilk incelemelerin ardından yıkılma riski taşıdığı belirtilen bina tahliye edildi.


Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl, 2023 yılında bölgenin tamamına tahliye yazısını yazıldığını ve bölgedeki başka yapıların da tahliye edildiğini açıkladı.


Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada İstanbul'da 1,5 milyon konut ve iş yerinin yüksek risk altında olduğunu 600 bin konutun ise her an yıkılabilecek durumda olduğunu açıkladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ertuğrul Özkök yazdı | Şok: Milli gelirin yüzde kaçı “Tek Adam ve yandaşlarının” elinde
Öğretmenler Ayakta: 2 Günlük İş Bırakma Kararı Aldılar
Kahramanmaraş'ta okulda silahlı saldırı: 8’i öğrenci biri öğretmen 9 kişi hayatını kaybetti
Eşini darbeden sanığa 19 yıl hapis: Duruşma sonrası babası hayatını kaybetti
Göçmen faciası: 250 kişi kayboldu