Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sına yeni partner

Show TV’nin iddialı dizisi “Kızılcık Şerbeti”nde Doğa'nın hayatına yeni biri girecek. Merakla beklenen karakteri canlandıracak oyuncu ise Kaan Taşaner oldu.

Ekranların reyting rekortmeni dizisi “Kızılcık Şerbeti”nin bu akşam ekrana gelecek 55. bölümünde tansiyon yükselecek. Dizinin tüm akslarında gerilim tavan yaparken, Fatih'ten boşanan Doğa’nın hayatına da yeni biri girecek.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; bir süredir kendisini çocuğuna adayan Doğa’nın hayatına girecek olan zengin iş insanı 57. bölümde hikâyeye dahil olacak. Melis Civelek ile Zeynep Gür’ün yazdığı dizinin kadrosuna katılacak isim bugün belli oldu.

Provalara başlayacak

Oyuncu Kaan Taşaner, fenomen dizinin yapım şirketi Gold Film’le anlaştı. Hayat vereceği karakterin adı henüz netleşmeyen Taşaner rol için provalara başlayacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ertuğrul Özkök: Türkiye 1982’de, hem de 12 Eylül döneminde DNA’yı nasıl keşfetti?
CHP'li Avşar'dan Dilovası'nda meydana gelen patlama nedeniyle Bakan Işıkhan'a istifa çağrısı
CHP'li Nilüfer Belediyesi'ne soruşturmada yeni gözaltılar!
Çalışma Bakanlığı'ndan Kocaeli'ndeki yangın açıklaması: 7 kişi açığa alındı
Ertuğrul Özkök: TK003 New York Seferinin “Business” sırrı geçen hafta İzmir’de çözüldü