Kızılay'dan tepki çeken mesaj! Cep telefonlarına yollanan SMS tartışma yarattı...

Kızılay tarafından gönderilen mesajda, yurttaşlardan 10 TL istenerek, sahada bulunduğu ifade edilen Kızılay ekiplerine destek olunması istendi.

Türkiye’nin dört bir yanında peş peşe yangın haberleri geliyor...

Ekipler yangınlara müdahale ederken, cep telefonlarına yollanan bir SMS tartışma yarattı.

Kızılay tarafından gönderilen mesajda, vatandaşlardan 10 TL istenerek, sahada bulunduğu ifade edilen Kızılay ekiplerine destek olunması istendi.

Kızılay tarafından yollanan mesajda şu ifadelere yer verildi:

"Canımız ormanlarımız yanıyor! Kızılay tüm imkanlarıyla sahada. YANGIN yaz 2868'e gönder, 10 TL destek ol. Ateşi birlikte söndürelim."

DEPREMDE DE İSTEMİŞTİ

Elazığ'da meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremin ardından bölgeye giden Kızılay'ın yurttaştan SMS ile para istemesi tepki toplamış, kurum yoğun eleştirilere maruz kalmıştı. İzmir'de meydana gelen 6,6'lık depremin ardından da Kızılay bir kez daha SMS'le yurttaştan para istemişti.

CEZA KESİLMİŞTİ

İçişleri Bakanlığı'na bağlı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı tarafından Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık ile Genel Müdürü İbrahim Altan’a “güveni kötüye kullanma” gerekçesiyle ceza kesildiği iddiası gündeme gelmişti. Para cezalarının belgeleri yayımlanmış, Kınık’a en az 344 bin TL ve Altan’a ise en az 70 bin TL para cezası kesildiğini duyurulmuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ara tatillerle ilgili yeni düzenleme yolda
Starbucks CEO'su yüksek kahve fiyatlarını savundu, tepki yağdı
İstanbul Boğazı'nda 'yat yarışı': Transit gemi geçişlerine kapatıldı
Kongre devre dışı bırakıldı: ABD’den Orta Doğu’ya dev silah satışı
Meteoroloji açıkladı: Bugün hava nasıl olacak?