Kısıtlama olmasına rağmen restoranlara ilgi büyük

FATİH'te koronavirüs tedbirleri kapsamında kapalı olması gerekirken açık olan 2 restorana polis ekipleri baskın düzenledi.

FATİH'te koronavirüs tedbirleri kapsamında kapalı olması gerekirken açık olan 2 restorana polis ekipleri baskın düzenledi. İçerde bulunanlara 10 bin 538 lira para cezası kesilirken, baskın anı da kameraya yansıdı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, dün saat 20.10 sıralarında Fatih Cankurtaran Mahallesi'nde bulunan iki restoranda yemek servisi yapıldığı bilgisini edindi.

Polis ekiplerince yapılan kontrolde, her iki iş yerinde de yemek servisi yapılan 4'ü turist olmak üzere toplam 8 kişinin bulunduğu, sosyal mesafe ve izolasyon kurallarını ihlal edecek şekilde oturdukları tespit edildi.

1593 Sayılı Umumi Hıfzıssıhha Kanunu'na istinaden iş yeri sahibi 2 kişiye iş yerini açarak iş yerinde yemek servisi yapmaktan, yemek yediği tespit edilen 4 kişiye de sosyal mesafe kuralına uymamaktan toplam 10 bin 538 lira idari para cezası kesildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ertuğrul Özkök: 70 yıllık bir taraftar olarak neden yine ve yeniden Aziz Bey’e oy vereceğim
ODTÜ Bahar Şenliği'nde yaşanan olaylara ilişkin inceleme başlattı
Marmaris'te Çıkan Orman Yangını Kontrol Altında
Jeffrey Epstein’in İntihar Notunda Kan Donduran Sözler! İlk Kez Ortaya Çıktı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 680 Sözleşmeli Personel Alacak