Kırklareli’nde oyuncak fabrikasında yangın çıktı

Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde oyuncak fabrikasında yangın çıktı.

Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesine bağlı Büyükkarıştıran beldesinde kurulu bulunan bir oyuncak fabrikasında yangın çıktı. Alevler kısa sürede büyürken, fabrikadan yükselen dumanlar kilometrelerce uzaklıktan görüldü. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

DHA'nın haberine göre; Kırklareli, Lüleburgaz ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile çevredeki organize sanayi bölgeleri ve Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü’ne ait TOMA’lar da takviye olarak bölgeye sevk edildi.

Yangın, ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yaklaşık 6 saat süren çalışmanın ardından kontrol altına alınan yangında, tesisin depo ve üretim bölümü kullanılamaz hale geldi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

İmamoğlu'nun babası ve oğlu ifade verdi: 'Bu paraların kaynağı aile birikimleridir'
Özgür Özel açıkladı: Dilek İmamoğlu'nun pasaportunu iptal etmişler
ABD’de uçak kazası... Çok sayıda ölü ve yaralı var!
Evlerinden çıkıp bir daha dönmediler... Anne ile oğlu her yerde aranıyor!
Hasan İmamoğlu ve Selim İmamoğlu Emniyet'te: İfade işlemleri başladı