Kılıçdaroğlu talimat verdi! CHP’li vekiller esnaf için sahaya iniyor...

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu salgından en çok etkilenen esnaf için harekete geçti. Kılıçdaroğlu'nun talimatıyla mileetvekilleri sahaya iniyor. Vekiller işletmeler ve çalışanları ile bir araya gelerek sorunları dinleyecek.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, okulların kapalı olmasının esnafa etkisi konusunda tamamlanan çalışma sonrası milletvekillerine yeni bir çalışma yapılması için talimat verdi. CHP, bu kez KOBİ’lerin pandemiden nasıl etkilendiği konusunda 81 ilde çalışma yapacak.

Çalışma; işletme sahipleri ve çalışanların sorunlarının tespiti, çözümü noktasındaki beklentileri ve çözüm önerilerini belirleme amacıyla yapılacak. Çalışma için milletvekilleri, işletme sahipleri ve çalışanlarla yüz yüze görüşmeler yapacak.

Bu kapsamda, Grup Başkanvekili Engin Altay, Özgür Özel ve Engin Özkoç imzalı bilgilendirme yazısıyla, milletvekillerinin 8-28 Ekim arasında sahaya ineceği iller netleşti. Milletvekillerinden yapacağı çalışmaları raporlaştırarak grup bürosuna 28 Ekim’e kadar teslim etmesi de istenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Eğitim ve sınav sisteminde köklü değişiklik: Bakan Tekin imzasıyla YÖK, ÖSYM ve TÜBİTAK'a yazı gönderildi!
Yozgat’ta pazar esnafı dert küpü: 'Memura, emekliye senede bir kere, mazota her gün zam geliyor'
Meteoroloji açıkladı: Bugün hava nasıl olacak?
Hastane ve ASM’lerde beyaz kod seferberliği
Aleyna Kalaycıoğlu, Vahap Canbay’dan şikâyetçi oldu: 'Hem kendini hem de beni öldüreceğini söyledi'