Kılıçdaroğlu talimat verdi! CHP’li vekiller esnaf için sahaya iniyor...

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu salgından en çok etkilenen esnaf için harekete geçti. Kılıçdaroğlu'nun talimatıyla mileetvekilleri sahaya iniyor. Vekiller işletmeler ve çalışanları ile bir araya gelerek sorunları dinleyecek.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, okulların kapalı olmasının esnafa etkisi konusunda tamamlanan çalışma sonrası milletvekillerine yeni bir çalışma yapılması için talimat verdi. CHP, bu kez KOBİ’lerin pandemiden nasıl etkilendiği konusunda 81 ilde çalışma yapacak.

Çalışma; işletme sahipleri ve çalışanların sorunlarının tespiti, çözümü noktasındaki beklentileri ve çözüm önerilerini belirleme amacıyla yapılacak. Çalışma için milletvekilleri, işletme sahipleri ve çalışanlarla yüz yüze görüşmeler yapacak.

Bu kapsamda, Grup Başkanvekili Engin Altay, Özgür Özel ve Engin Özkoç imzalı bilgilendirme yazısıyla, milletvekillerinin 8-28 Ekim arasında sahaya ineceği iller netleşti. Milletvekillerinden yapacağı çalışmaları raporlaştırarak grup bürosuna 28 Ekim’e kadar teslim etmesi de istenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ertuğrul Özkök: Swıssotel’in “Mösyö Gustav’ı” Otelde Acil İmam Nikâhı Sorununu Nasıl Çözdü
10 Nisan anısı: Erdoğan ve Önder arasında 'tek çocuk' diyaloğu
Keşmir gerilimi: Hindistan ve Pakistan'dan karşılıklı saldırılar
Rusya'nın Zafer Günü'nde prezervatifli eylem: 'Başka Putinler doğmasın'
Devlet Bahçeli'den Ahmet Türk'e tebrik telefonu